Ugrás a tartalomra
Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj hogy tudj e-könyveket letölteni.

Elérhető nyelvek: Afrikaans, Deutsch, English, Suomi, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Română

Isten evangéliuma

A kegyelem azt jelenti, hogy minden bűnünk megbocsáttatik, ha megvalljuk őket. De azt is jelenti, hogy erőt kapunk engedelmeskedni annak az igazságnak, amivel Jézus jött. Sigurd Bratlie kifejti ezt, és megmutatja Isten igaz evangéliumát, ami a hit engedelmessége.

Sigurd Bratlie a szívére vette, hogy leleplezze Sátán csalását és megmutassa az embereknek Isten evangéliumának igazságát. Ez látható az előszóban:

„Szívemen van, hogy rámutassak arra a rettenetes megtévesztésre, amellyel az Antikrisztus szelleme milliókat csapott be. Olyanokat, akik Isten nevét hívják segítségül. Ez a szellem a hitbeli engedelmességet magyarázta félre, és ezzel együtt az egész evangéliumot.

A kegyelmet is meghamisította az Antikrisztus szelleme úgy, hogy sokan azt hiszik magukról, hogy Isten gyermekei, anélkül, hogy valóban azok lennének. Hogy ezekre a varázslatokra rámutassak, s hogy ezzel világossá tegyem, hogy mi az igaz kegyelem és evangélium, azért ezekre újból és újból visszatérek, mivel ez a fő témánk. Ha külön-külön olvasod a fejezeteket, megtalálhatod azt a témakört, ami éppen érdekel. Ez a tévelyedés az élet minden területére kihatott.

Különös, hogy már az apostoli korban is ez a tévelygés mennyire jelen volt. Mikor leveleiket olvassuk, láthatjuk, mennyire óva intenek a tévelygéstől, és éberségre szólítanak fel. Ha így volt már az apostolok idejében, akkor hogyan állunk ezzel ma, a mi korunkban!

Bízom abban, hogy miután e fejezeteket elolvasod, alapos betekintést nyersz ezekbe a kérdésekbe. E könyv azoknak íródott, akik tanítványok szeretnének lenni, és igazi istenfélelemre törekszenek.”

Tanításunk alapja

Fedezd fel, hogyan hív és buzdít minket Isten Igéje arra, hogy 100%-ban az Ő akarata szerint éljünk, és így többé ne kelljen vétkeznünk, hanem győzelmes életre juthassunk!

Kövess minket