Ugrás a tartalomra
Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj hogy tudj e-könyveket letölteni.

Elérhető nyelvek: Afrikaans, Deutsch, English, Español, Suomi, Français, Italiano, Nederlands, Norsk

A Menyasszony és a Parázna és a végső idők

A könyv világos értelmezése a János által látott jövendöléseknek, amelyekről a Jelenések könyvében írt. Közvetlenül a második világháború után íródott, de a mai világban még nagyobb jelentőséggel bír. Hangsúlyozza, mennyire fontos istenfélő életet élni Jézus visszajövetele előtt.

Ez a könyv, amelyet Sigurd Bratlie (1905-1996) írt, az egyik legfontosabb darab a Keresztény Testvéri Közösség elterjedése szempontjából, nem utolsósorban a kelet-európai misszió kapcsán. A könyv közvetlenül a második világháború után íródott, és különös hangsúlyt fektet a végső időkre. Sigurd Bratlie hangsúlyozza, mennyire fontos istenfélő éltetett élni Jézus visszajövetele előtt, anélkül, hogy beleesne abba a csapdába, hogy részletekbe menően prófétáljon a témával kapcsolatban, mint ahogyan akkoriban sokan tették. Ezért is ennyire releváns a könyv a mai napig! Talán pont emiatt kapott világszerte rengeteg olvasó e könyv által szellemi erőt és ösztönzést, hangsúllyal az Istennel való belső életen, ellentétben a vallásos külső imádattal.

Ez egy erőteljes üzenet, amelyet a szívünkre kell vennünk. Ébernek kell lennünk és imádkoznunk, hogy ismét meg tudjunk állni az Ember Fia előtt– függetlenül attól, hogy ez mikor lesz. „Legyetek tehát éberek, és szüntelen könyörögjetek, hogy legyen erőtök kimenekülni mindazokból, amik történni fognak, és hogy megállhassatok az Emberfia előtt.” Lukács 21:36.

Tanításunk alapja

Fedezd fel, hogyan hív és buzdít minket Isten Igéje arra, hogy 100%-ban az Ő akarata szerint éljünk, és így többé ne kelljen vétkeznünk, hanem győzelmes életre juthassunk!

Kövess minket