Ugrás a tartalomra
Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj hogy tudj e-könyveket letölteni.

Elérhető nyelvek: Deutsch, English, Nederlands, Norsk

Mily nagy megváltás!

Az apostol, aki a zsidókhoz írt leveleket írta, „intő beszédnek” nevezte azt. E könyv célja, hogy részletezze és kibővítse ezt az intő beszédet, és hitet és megváltást hozzon mindenki számára, akinek mennyei elhívása van. Mindazok, akik követik a zsidókhoz írt levél intését, eljuthatnak erre a nagy megváltásra.

A zsidókhoz írt levélben láthatjuk, milyen nagy Jézus valójában, Ő, aki elhozta számunkra az evangéliumot. Ő Isten dicsőségének kisugárzása, mindennek örököse, sok testvér között az elsőszülött, aki fel van kenve öröm olajával társai fölé. Új szövetséget alapított, egy tökéletes megváltást, és felszentelt egy új és élő utat számunkra a szentélybe. Ebben a könyvben sokat olvashatunk Isten egyetlen Fiáról, aki megjelent természeti testben és vérben úgy, mint mi. A könyv fényt vet az Antikrisztus szellemére is, amely félremagyarázta az igazságot, így a megváltást és reménységet is, amelyet Jézus hozott számunkra. E könyv célja, hogy hitet és reménységet hozzon mindazoknak, akiknek mennyei elhívásuk van. (Lásd 1 János 4:1-3 és 2 János 7-8.)

Tanításunk alapja

Fedezd fel, hogyan hív és buzdít minket Isten Igéje arra, hogy 100%-ban az Ő akarata szerint éljünk, és így többé ne kelljen vétkeznünk, hanem győzelmes életre juthassunk!

Kövess minket