Ugrás a tartalomra
Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj hogy tudj e-könyveket letölteni.

Elérhető nyelvek: Afrikaans, Deutsch, English, Suomi, Français, Italiano, Norsk, Nederlands, Română

A természeti-testben megjelent Krisztus

Jézus felvette a bűnünket értünk a testében, hogy ott elítélje az összes bűnt. Ő kész volt ezt megtenni, és meg is tette! Ennek jelentősége számunkra felmérhetetlen. Olvass többet itt arról, hogy mit jelent ez azok számára, akik igazán hisznek abban, hogy Jézus Krisztus Isten Fia és Ember Fia!

Krisztus engesztelő áldozatába vetett hit által kapjuk meg bűneink bocsánatát. Számunkra elég, ha tudjuk és teljes mértékben hisszük, hogy az Írások szerint Ő a mi bűneinkért halt meg (1 Korinthus 15:3). Ez azt is jelenti, hogy Ő bűn nélkül élt itt a földön;

különben Ő maga is méltó lett volna a halálra. Ebben az esetben nem válthatott volna meg minket halála által.

Azonban mi nem csak a bűnbocsánatra vagyunk elhívva, hanem hogy minden bűn fellett győzzünk, hogy kövessük Őt, aki nem tett bűnt. 1Péter 2:20-24. Tehát ez, hogy Krisztus megjelent természeti testben – Ember Fia körülményei, kisértései, nehézségei, harcai és győzelmei, míg a földön élt – az, ami élő jelentőséggel bír számunkra.

Ez a könyv azzal a céllal íródott, hogy megnyugvást, örömet és erőt nyújtson mindazoknak, akik buzgón vágynak rá, hogy kövessék Jézust. Bár lennének sokan, akik megvilágított szemeket kapnak, hogy láthassák Krisztus nagyságát és szépségét testi élete mély megaláztatásának közepette! Bár lennének sokan, akik mélyebben megértik az Ő mesteri munkáját, és ezáltal megerősödnek hitben, hogy nekik is minden helyzetben sikerülni fog győzni minden bűn fellett!

Tanításunk alapja

Fedezd fel, hogyan hív és buzdít minket Isten Igéje arra, hogy 100%-ban az Ő akarata szerint éljünk, és így többé ne kelljen vétkeznünk, hanem győzelmes életre juthassunk!

Kövess minket